Krevetės su česnakais ir čili pipirais

Jums reikės:

  • 4 šaukštai alyvų aliejaus
  • 3 smulkiai sukapotos česnako galvutės
  • 1 raudonasis čili pipiras
  • 16 virtų didelių krevečių
  • 1 šaukštas šviežių sukapotų petražolių
  • druskos ir maltų pipirų
  • citrinos griežinėlių ir pranzūziškos duonos (patiekiant į stalą)

Paruošimas:

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir, nuolat maišydami, 1 minutę pakepinkite česnaką bei čili pipirą, kol česnakas pradės ruduoti.

Supilkite krevetes ir kepkite 3-4 minutes, gerai sumaišydami jas su kvapniu aliejumi.

Suberkite petražoles, nukelkite nuo ugnies, sudėkite po keturias krevetes į pašildytas lėkštutes ir užpilkite ant jų po šaukštą aliejaus, kuriame kepė. Patiekite su citrinos griežinėliais ir prancūziška duona.

Skanaus!!!

 

< Atgal