Krevetės su čili pipirais

Jums reikės:

  • 3 šaukštai alyvų aliejaus
  • 4 česnakai
  • 1 šviežias sukapotas raudonasis čili pipiras
  • 450 gr. prinokusių pomidorų
  • 1 šaukštas pomidorų tyrės
  • 1 lauro lapas
  • 1 šviežio čiobrelio šakelė
  • 6 šaukštai sauso balto vyno
  • 450 gr. nuluptų virtų didelių krevečių
  • druskos ir maltų juodųjų pipirų

Paruošimas:

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite česnakus ir čili pipirus, kol česnakai pradės ruduoti.

Sudėkite pomidorus, įmeskite lauro lapą, čiobrelio šakelę, supilkite pomidorų tyrę, vyną, suberkite druską ir pipirus. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite maždaug 10 minučių, kartais pamaišydami, kol sutirštės padažas. Išimkite prieskonines žoleles.

Įmaišykite į padažą krevetes ir kelias minutes pakaitinkite. Pagal skonį dar įberkite druskos ir pipirų.

 

Skanaus!!!

 

< Atgal