Skrudinta duona su krevetėmis

Jums reikės:

  • alyvuogių aliejaus
  • 1 nykščio dydžio imbieras
  • 2 česnako skiltelės
  • 2-3 raudonieji pipirai
  • 20 šviežių krevečių
  • 1-2 citrinos
  • 1 sauja petražolių
  • 4 riekutės prancūziško batono

Paruošimas:

Į didelę keptuvę įpilkite maždaug 4 šaukštus alyvuogių aliejaus, suberkite nuskustą ir smulkiai sukapotą imbierą, plonais griežinėliais supjaustytas česnako skilteles, plonais griežinėliais supjaustytą raudonąjį pipirą be sėklų ir krevetes. Kepkite apie 3 minutes, tada sumažinkite ugnį ir įspauskite 1 citrinos sulčių.

Suberkite pertražoles ir įpilkite porą šlakelių alyvuogių aliejaus. Išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.

Patiekite ant skrudintos (nebūtinai) riekutės prancūziško batono!

Skanaus!!!

< Atgal