Tiršta sriuba su krevetėmis

Jums reikės:

  • vidutinių krevečių
  • indelis lydyto sūrio
  • svogūno
  • česnako
  • imbiero
  • morkos
  • bulvės
  • lauro lapai
  • druska, ciberžolės
  • skrebučių

Paruošimas:

Smulkiai supjaustome svogūną, česnaką ir imbierą. Apkepiname ant sviesto, beriame ciberžolės.

Užverdame vandenį, pasūdome, dedame lauro lapus, tarkuotas morkas ir supjaustytas bulves. Sudedame apkepintus svogūnus. Verdame kol bulvės suminkštės. Išimame lauro lapus ir viską sumaišome smulkintuvu. Supilame indelį lydyto sūrio ir supjaustytas krevetes. Jei krevetės smulkios, galima nepjaustyti.

Gerai išmaišome. Valgome su skrebučiais.

Skanaus !

Galinos Jagello receptas atsiųstas www.anonsas.lt "Geriausio jūros gėrybių recepto" konkursui  

< Atgal